Industriåtervinning.

Transportoptimering

Genom aktiv planering lyckas vi samla in behållare och containrar från olika kunder – med olika fraktioner – för att sedan nå slutdestination på vår anläggning. Här utför vi sortering, bearbetning eller enbart återvinning (när det är ren fraktion) på plats. Det gör den garanterat rätt utförd, samtidigt som vi har minskat antalet mil på vägarna.

Sorteringsoptimering

Om ni inte har tiden, styrkan eller resurserna att sortera alla material på egen hand, kan ni anlita oss för uppdraget. Vi ser till att det blir rätt och effektivt gjort, vilket faktiskt frigör tid och plats för dig och ditt företag till annat.

Service

Vi är en mindre aktör jämfört med giganterna – något som gör det möjligt för oss att vara lite mer på tårna, mer snabbfotade och flexibla. Ditt förtroende är något som vi värderar högt och oavsett omfattning i uppdraget är det vår högsta prioritet att du blir nöjd. Vi arbetar för att alla uppdrag ska löpa på utan strul, men vi ser också till att alltid lösa utmanande situationer om de uppstår.

Fraktioner vi hanterar:  

Alla typer av järn och metall
Osorterat avfall
Brännbart
Konstruktionsmassor
Wellpapp
Kontorspapper
Sekretesspapper
Hårdplast
Mjukplast
Trä
Elektronik
Farligtavfall

Vi hanterar inte radioaktivt avfall.

Rätt återvinningslösning för dig.
Här är vår femstegsmetod.

1. Kontakta Joel eller Max.
Slå en signal till Joel eller Max hos oss, så kommer vi ut och resan mot en bättre lösning och totalekonomi börjar.

2. Ha aktuella volymer redo.
För att optimera kärl och containrar, minimera antalet transporter och samtidigt hålla en rimlig, fast kostnad för hyror, ser vi gärna att du har aktuella volymer redo när vi ses. Det finns ofta stora förändringar att göra utan att det behöver betyda någon större ansträngning för er. Vi förklarar tydligt hur den bästa lösningen för er ser ut när vi ses.

3. Invänta offert.
Invänta offert och ha i beaktning att nya containrar och kärl beställs till alla nya kunder. Dessutom ordnar vi med komplett uppmärkning för att höja sorteringsnivån och det visuella kring hanteringen.

4. Få en tydlig offert.
Med offerten följer en tydlig beskrivning kring exakt hur förändringarna kommer att påverka hanteringen och ekonomin; inga konstiga tillägg, oklara timpriser eller finstilta förpliktelser.

5. Acceptera offert och avsluta nuvarande avtal.
Acceptera offerten och säg upp ditt nuvarande avtal. Vi erbjuder alltid sex månaders tid att testa vår tjänst, utan bindningstid.